csütörtök, 24 január 2019 08:41

Rendkívüli közgyűlést tartott a MALSZ

Rendkívüli közgyűlést tartott a MALSZ

Új elnökség alakult

 

 

2019.január 12-én 10 órától rendkívüli közgyűlést tartott a Magyar Asztali-Labdarúgó Szövetség. A gyűlés célja elsősorban a lemondó elnök és elnökségi tagok miatti tisztújítás volt. Ennek megfelelően a napi rendi pontok az Alapszabály módosítása és a Tisztújítás voltak.

A közgyűlésen kimondottan nagy volt az érdeklődés a tagszervezetek részéről. 17 tagszervezet közül 14 képviseltette magát, így a határozatképesség nem volt kérdéses.

Elsőként többen is megköszönték Kondor Gábor addigi elnök és elnökségi társainak áldozatos munkáját.

Ezt követően Kocsis Gábor a jelölő bizottság vezetője beszámolt a beérkezett jelölésekről, amelyek a következők voltak:

Elnök jelölt: Szili Balázs

Elnökségi tag jelöltek Tóth László, Lukács Viktor, Kocsis Gábor, Maczelka Árpád, Felügyelő Bizottsági elnök jelölt Deme Gyula

Felügyelő Bizottsági tag jelölt Szegedi András és Gyenes Gábor.

A szavazás végeredménye a következők szerint alakult: Elnök Szili Balázs 11 szavazat, elnökségi tag: Tóth László 11, Lukács Viktor 13, Kocsis Gábor 11, Maczelka Árpád 12 szavazat, Felügyelő Bizottsági elnök Deme Gyula 13 szavazat, Felügyelő Bizottsági tagok Szegedi András 13 és Gyenes Gábor 12 szavazat.

Ezt követően a tisztújítás még három pozíciót érintett a szektorlabda szakág vezetőét, a 12 érintéses szakág vezetőét és a főtitkárét. Ez a szavazás a következő képpen alakult:

A közgyűlés 12 szavazattal, 1 ellenszavazattal Puskás Zoltánt 12 érintéses szakág vezetőnek, 12 szavazattal, 1 ellenszavazattal Szili Balázst szektorlabda szakág vezetőnek választotta. Horváth lmrét pedig 6 szavazattaI és 7 ellenszavazattal nem választotta meg főtitkárnak.

A közgyűlés ezt követően még megszavazta a szükséges alapszabály módosításokat, vagyis az elnökségi tagok számának a jelöltek mennyiségére való csökkentését, valamint az elnök nevének a szavazás eredményének megfelelő változtatását.

Az elnökség ezt követően rögtön ülést is tartott, amelynek jegyzőkönyvei hamarosan elérhetővé válnak a www.malsz.hu honlapon.

A taggyűlés jegyzőkönyve itt tölthető le.

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!