vasárnap, 31 március 2024 10:39

12 ÉRINTÉSES CSAPATBAJNOKSÁG 2024. - VERSENYKIÍRÁS

Az országos csapatbajnokság szervezője a Magyar Asztali Labdarúgó Szövetség.

Lebonyolítás:
2024-ben egy nap alatt fog lezajlani a csapat OB. A lebonyolítás a nevező csapatok számától függően lesz kialakítva és a honlapon, Facebook oldalon közzé téve április 5-én, pénteken.
A versenyzők a csapatbajnoki napján érvényes ranglista pontszámuk alapján meghatározott erősorrendben kerülnek az 1., 2. illetve a 3. táblára. Egy csapatmérkőzésen a lebonyolítástól függően meghatározott számú egyéni mérkőzést játszanak a versenyzők. Ezeken a győzelem 2, a döntetlen 1-1 pontot jelent, a vereség 0 pont, ezek összege határozza meg a mérkőzés játszmaarányát.
A csapatbajnokság végén a szerzett pontok határozzák meg a csapatok sorrendjét. Egy csapatbajnoki mérkőzésen elért győzelem 3, döntetlen 1-1 pontot ér, a vereségért nem jár pont. Azonos pontszám esetén az egymás elleni mérkőzése(ke)n szerzett pontszám dönt, ennek egyenlősége esetén az egymás elleni játszmaarány, ha ez is egyenlő, akkor az összesített játszmaarány a mérvadó. Ha az is egyenlő, akkor a csapatok kijelölnek egy-egy játékost, akik egy mérkőzést játszanak. Ha a mérkőzésük döntetlen, akkor a két játékos 5-5 büntető rúgást végez el. A több gólt szerző fél győz, amennyiben döntetlen, akkor felváltva lőnek a felek, amíg döntés nem születik.
Egy csapat 3 főből és korlátozás nélküli cseréből állhat. Egy klub indíthat több csapatot is, de a nevezéskor leadott névsorban szereplő versenyzők léphetnek asztalhoz az adott csapatban, klubon belüli csere nem lehetséges.
A cserét az aktuális mérkőzések kihirdetése előtt kell bejelenteni a lebonyolító felé. Ha egy csapat játékost cserél, azt csak úgy teheti, hogy a csere még nem játszott az aktuális ellenféllel.
A csapatbajnokság ideje és helyszíne: 2024. április 6. 10 óra, Debrecen (DEMKI Ifjúsági Ház Galéria, 4025 Debrecen, Simonffy u. 21.).
Nevezési díj: 10 000 Ft/csapat
Nevezés leadása: 2024. április 4., csütörtök 20 óráig Kovács Nándornál:
-messengeren
-e-mailban (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
-telefonon (30/872 0472)
Arra kérünk minden részt venni szándékozó csapatot, hogy lehetőségeikhez mérten minél hamarabb jelezzék az indulási szándékukat.
A versenyen a nemzetközileg elfogadott szabályok az érvényesek.
A nevező csapatnak kötelező klub hovatartozást jelölő póló/mez viselése!
A versenyen a végső sorrend dobogósait éremmel és serleggel jutalmazzuk.
A szakágra jellemző (megszokott) viselkedési normákat kérjük betartani, azaz mellőzük a hangoskodást és az alkoholfogyasztást!
Jó játékot és eredményes, sportszerű versenyzést!

Kovács Nándor
12 érintéses szakágvezető

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!