• Testvériség Kupa - Versenykiírás
  Testvériség kupa - versenykiírás letöltése VERSENYKIÍRÁS Verseny jellege: egyéni Verseny helyszíne: Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház (1153 Budapest, Eötvös utca 64-66.) Verseny időpontja és kezdete: 2023 június…
 • Lukács Viktor nyerte az Oregon Kupát
  Lukács Viktor (Testvériség SE) nyerte az idei Oregon Kupát. 9 meccs 9 győzelem. Fantasztikus teljesítmény. Versney végeredménye: 1. Lukács Vitor - Testvériség SE 2. Koczor…
 • Komló a tavaszi bajnok, folytatás szeptemberben
  A szektorlabda NB1 csapatbajnokság izgalmas idényében a DÖKE Komló csapata ragyogóan teljesített, és jelenleg az élen áll. Az idény legutóbbi versenye Szombathely mellett, Gyöngyösfalun került…
 • FOLYTASSA KOVÁCS!
  A híres angol komédia sorozat címét vettük kölcsön, ugyanis az idei második 12 érintéses egyéni versenyt is a tavalyi bajnok és Év játékosa, a debreceni…
 • A DSC-ALE NYERTE A 12 ÉRINTÉSES FINAL FOURT!
  Az elmúlt hétvégén, szombaton rendezték meg debrecenben a 12 érintéses szakág csapatbajnoki döntőjét. A FINAL FOUR résztvevői a címvédő hazai gárda, a DSC-ALE mellett a…

Kassák Kupa

Szektor
Kategória
Szektorlabda
Dátum:
2023-03-26 19:06
Helyszín
Arany 17 Rendezvényközpont, Komárom, Főtér - Komárom
Arany János u. 17, Magyarország
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Verseny neve: KASSÁK KUPA, TÓTH TIBOR EMLÉKVESRENY
Rendező: Kassák SE, Komárom
Helyszín: Arany 17 Rendezvényközpont, Komárom, Főtér
Időpont: 2023. március 26. (vasárnap)
Jellege: szektorlabda egyéni, Tízek és EB kvalifikációs verseny
Versenyigazgató: Deme Gyula
Megnyitó: 09.30 óra
Verseny kezdési időpontja: 10.00 óra
Nevezés: Deme Gyulánál, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
Lebonyolítás: A lebonyolítási kialakítása a beérkezett nevezések összesítése után történik meg, melyet előzetesen közzéteszünk a www.malsz.hu weboldalon és a facebook közösségi portál MALSZ csoportján keresztül.
Verseny díjazása: A főverseny kategória dobogós helyezettjei, valamint a legjobb II. osztályú, III. osztályú és minősítetlen versenyző díjazásban részesülnek.
Nevezési díj: 4.000.-Ft/fő
Nevezés határideje: 2023. március 22-én 23.59 óra.
Szállás: foglalás Tóth Bélánál (+36-20/982-17-97)
Öltözet: Tiszta, ép sportruházat.
Tudnivalók:
· A benevezett versenyzőknek versenyengedéllyel kell rendelkezniük, amelyet egyesületük kérhet. Az engedély a verseny helyszínén is kiváltható. Az engedély ára 2.000.-Ft/év, amely mindkét szakág versenyein való részvételre feljogosít.
· A verseny a MALSZ szabályzóinak figyelembevételével kerül megrendezésre.
· A résztvevők tudomásul veszik ezen versenykiírásban, valamint a „Házirend” szabályaiban foglaltakat.
· A versenybe benevezett versenyzők nevezésükkel elfogadják, hogy felkérésük esetén játékvezetőként közreműködnek.
· A verseny helyszínén alkohol fogyasztása tilos. A versenyteremben alkoholt fogyasztó, továbbá a láthatóan ittas versenyző (illetve néző) a versenyteremből a versenyigazgató döntése alapján kitiltásra kerül.
· A nevezéssel egyidejűleg a versenyzők a nevezési díj befizetési kötelezettséget is vállalják még abban az esetben is, ha nem vesznek részt a versenyen!
Valamennyi versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk, feltétlenül számítunk a pontos megjelenésre! Minden érdeklődő sportbarátot szeretettel várunk!
Tóth Béla
 
 

Dátumok:

 • 2023-03-26 19:06

Üzemelteti iCagenda

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!