hétfő, 25 szeptember 2023 22:17

Szektorlabda OB 2023 - Versenykiírás

Versenykiírás letöltése

Tárgy: Meghívó

Verseny neve: EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

Rendező: Budavári Kulturális Nonprofit Kft

Helyszín: Márai Sándor Kulturális Központ

                 1013 Budapest, I. ker. Krisztina tér 1.

Időpont: 2023. október 7-8. ( szombat - vasárnap )

Jellege: Egyéni, Tizek Bajnokság pontszerző, ranglista

Verseny levezető: Deme Gyula

Főrendező: Kocsis Gábor

Kategória: A bajnokság első napja „Open” jelleggel indul. A második napon a legjobb tíz versenyző a főágon mérkőzik, emellett kezdetét veszi a kategóriánkénti küzdelem. 

Verseny: Kezdete szombat 10.00 óra, illetve vasárnap 09.00 óra.

Jelentkezni lehet Deme Gyulánál a 06-30/4 055 448 telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Lebonyolítás: Létszámtól függően csoportbeosztásos selejtező, majd az előzőekben elért pozíciók alapján helyosztó mérkőzések. Ennek pontos közzététele a beérkezett nevezések összesítése után történik meg a www.malsz.hu weboldalon és a facebook közösségi portál MALSZ csoportján keresztül.

Verseny díjazása: A főverseny, a másodosztályú, a harmadosztályú és a minősítés nélküli kategóriák dobogós helyezettjeinek serleg, érem.

Nevezési díj: Egységesen 5000 Ft. Van lehetőség versenynaponként külön nevezés leadására, de a díj nem változik. Játékvezetői hozzájárulás nincs, azonban a bíráskodás az arra történő versenyigazgatói kijelölés esetén kötelező.

Nevezés határideje: 2023. október 4-én 24.00 óra.

Öltözet: Tiszta, ép sportruházat. Sportcipő kötelező!

A verseny a M.A.L.SZ. szabályzóinak figyelembe vételével kerül megrendezésre. A résztvevők tudomásul veszik ezen versenykiírásban, valamint a mellékelt "Házirend" szabályaiban foglaltakat.

A csoporton belüli sorrendet elsősorban a több szerzett pont, pontazonosság esetén pedig az egymás ellen elért eredmény határozza meg. Ha ez döntetlen, akkor a jobb gólkülönbség, újabb egyezőség esetén pedig szétlövés párbaj dönt a továbbjutás sorsáról.

Az esetlegesen felmerülő vitás kérdésekben a Szervezőbizottság dönt. Valamennyi versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk, feltétlenül számítunk a pontos megjelenésre az ünnepélyes megnyitó okán!

Ellátás: Egyénileg, a helyszínen büfé üzemel. Élelmiszer és ital csak ott fogyasztható, a versenyteremben nem! Szeszesital fogyasztása szigorúan tilos!!! Az öltöző helyiségek rendeltetésszerű használata kötelező, a pályák mellé csak a játékfelszerelést lehet behozni. Dohányzás kizárólag a kijelölt helyen lehetséges!

Szálláslehetőség: Önálló módon intézendő.

Minden érdeklődő sportbarátot szeretettel várunk!

Budapest, 2023. szeptember 19.

A Szervezőbizottság nevében:

……………………………...

……………………………...

Deme Gyula

Kocsis Gábor

Versenyigazgató

Főrendező

P.H.

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!