hétfő, 25 szeptember 2023 22:17

Szektorlabda OB 2023 - Versenykiírás

Versenykiírás letöltése

Tárgy: Meghívó

Verseny neve: EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

Rendező: Budavári Kulturális Nonprofit Kft

Helyszín: Márai Sándor Kulturális Központ

                 1013 Budapest, I. ker. Krisztina tér 1.

Időpont: 2023. október 7-8. ( szombat - vasárnap )

Jellege: Egyéni, Tizek Bajnokság pontszerző, ranglista

Verseny levezető: Deme Gyula

Főrendező: Kocsis Gábor

Kategória: A bajnokság első napja „Open” jelleggel indul. A második napon a legjobb tíz versenyző a főágon mérkőzik, emellett kezdetét veszi a kategóriánkénti küzdelem. 

Verseny: Kezdete szombat 10.00 óra, illetve vasárnap 09.00 óra.

Jelentkezni lehet Deme Gyulánál a 06-30/4 055 448 telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Lebonyolítás: Létszámtól függően csoportbeosztásos selejtező, majd az előzőekben elért pozíciók alapján helyosztó mérkőzések. Ennek pontos közzététele a beérkezett nevezések összesítése után történik meg a www.malsz.hu weboldalon és a facebook közösségi portál MALSZ csoportján keresztül.

Verseny díjazása: A főverseny, a másodosztályú, a harmadosztályú és a minősítés nélküli kategóriák dobogós helyezettjeinek serleg, érem.

Nevezési díj: Egységesen 5000 Ft. Van lehetőség versenynaponként külön nevezés leadására, de a díj nem változik. Játékvezetői hozzájárulás nincs, azonban a bíráskodás az arra történő versenyigazgatói kijelölés esetén kötelező.

Nevezés határideje: 2023. október 4-én 24.00 óra.

Öltözet: Tiszta, ép sportruházat. Sportcipő kötelező!

A verseny a M.A.L.SZ. szabályzóinak figyelembe vételével kerül megrendezésre. A résztvevők tudomásul veszik ezen versenykiírásban, valamint a mellékelt "Házirend" szabályaiban foglaltakat.

A csoporton belüli sorrendet elsősorban a több szerzett pont, pontazonosság esetén pedig az egymás ellen elért eredmény határozza meg. Ha ez döntetlen, akkor a jobb gólkülönbség, újabb egyezőség esetén pedig szétlövés párbaj dönt a továbbjutás sorsáról.

Az esetlegesen felmerülő vitás kérdésekben a Szervezőbizottság dönt. Valamennyi versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk, feltétlenül számítunk a pontos megjelenésre az ünnepélyes megnyitó okán!

Ellátás: Egyénileg, a helyszínen büfé üzemel. Élelmiszer és ital csak ott fogyasztható, a versenyteremben nem! Szeszesital fogyasztása szigorúan tilos!!! Az öltöző helyiségek rendeltetésszerű használata kötelező, a pályák mellé csak a játékfelszerelést lehet behozni. Dohányzás kizárólag a kijelölt helyen lehetséges!

Szálláslehetőség: Önálló módon intézendő.

Minden érdeklődő sportbarátot szeretettel várunk!

Budapest, 2023. szeptember 19.

A Szervezőbizottság nevében:

……………………………...

……………………………...

Deme Gyula

Kocsis Gábor

Versenyigazgató

Főrendező

P.H.

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!