vasárnap, 29 október 2023 21:27

DÖKE Komló a bajnok

Fantasztikus Teljesítmény! Döke Komló Nyerte Az NB1 Bajnokságot

Az idei év egyik legnagyszerűbb sporteseményének tanúi lehettünk, amikor a DÖKE Komló csapata magabiztosan megnyerte az NB1 szektorlabda bajnokságot. Komló büszkén ünnepelheti a csapat hőstetteit, melyek már négy fordulóval a bajnokság vége előtt eldöntötték a címet, és a pezsgők kihúzhatók voltak a hűtőből.

Az utolsó forduló sem hozott unalomra való esélyt, hiszen a második és harmadik helyek sorsa is az utolsó pillanatig izgalmas maradt. A többszörös magyar bajnok Testvériség SE csapata második helyen végzett, míg a Vasi GE Szombathely csapata a harmadik helyen zárt.

Az élből való kiesés elkerülése is hatalmas küzdelmeket hozott. Szegednek sikerült megőriznie helyét az NB1-ben, és ezzel búcsúztatta a Mundial 93 Szigetszentmiklós és a Kassák SE Komáromi csapatot.

Gratulálunk a Döke Komló csapatnak az elbűvölő teljesítményükhöz és a megérdemelt bajnoki címükhöz. Az egész város és a szurkolók is büszkék lehetnek rájuk.

A Döke Komló bajnok csapat tagjai között olyan nevek szerepelnek, mint Fülöp Elemér, Pákai György, Szendrey Tibor, Trecskó János, Major István, Gyozsán Zoltán, Takács Lajos és Trischler Róbert. Ők azok, akik hatalmas erőfeszítéseikkel és kitartásukkal vezették a csapatot a csúcsra, és most méltóképp ünnepelhetik meg az elért sikerüket.

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!