szombat, 21 október 2023 17:52

Takács Zoltán Memorial - Versenykiírás

Versenykiírás letöltése

Tárgy: Versenykiírás és Meghívó

Verseny neve: Takács Zoltán Memorial

Rendező: DÖKE Komló asztali-labdarúgó szakosztálya

Helyszín: Közösségek Háza

                 7300 Komló, 48-as tér 1.  (ez a belvárosi helyszín)

Időpont: 2022. október 29. (vasárnap), 9.30

Jellege: Országos egyéni, ranglista pontszerző, Tízek kvalifikációs verseny

Verseny levezető: Gyozsán Zoltán szakosztályvezető

Kategória: Nincs különválasztva

Verseny: Kezdete 09.30 óra. Jelentkezni lehet e-mail-en a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, telefonon Gyozsán Zoltánnál (06 30 647 7573).

Lebonyolítás: Létszámtól függően csoportbeosztásos selejtező, majd kieséses szakasz és helyosztók következnek vagy svájci rendszerű verseny. A lebonyolítás pontos közzététele a beérkezett nevezések összesítése után történik meg a MALSZ közösségi oldalán keresztül.

Verseny díjazása: A Takács Zoltán Memorial főverseny dobogós helyezettjeinek valamint a II., III. és minősítés nélküli kategória győztesei és dobogósai serleget és érmeket kapnak.

Nevezési díj: Egységesen 4000 Ft. Játékvezetői hozzájárulás nincs, azonban a bíráskodás az arra történő versenyigazgatói kijelölés esetén kötelező.

Nevezés határideje: 2022. október 25. 24.00 óra.

Öltözet: Tiszta, ép sportruházat. Sportcipő kötelező!

A verseny a M.A.L.SZ. szabályzóinak figyelembe vételével kerül megrendezésre. A résztvevők tudomásul veszik ezen versenykiírásban, valamint a "Házirend" szabályaiban foglaltakat.

A csoporton belüli sorrendet elsősorban a több szerzett pont, pontazonosság esetén pedig az egymás ellen elért eredmény határozza meg. Ha ez döntetlen, akkor a jobb gólkülönbség, ha ez is egyezik, akkor a több lőtt gól, újabb egyezőség esetén pedig szétlövés párbaj dönt a továbbjutás sorsáról.

A NEVEZÉSSEL EGYIDEJŰLEG A VERSENYZŐK A NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGÉT IS VÁLLALJÁK még abban az esetben is, ha nem vesznek részt a versenyen!

Valamennyi versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk, feltétlenül számítunk a pontos megjelenésre, különösen azért, hogy mindenki időben és biztonságosan hazaérjen.

Ellátás: Egyénileg, a helyszínen közelében Élelmiszerbolt van, illetve pizza rendelésére van lehetőség. Szeszesital fogyasztása szigorúan tilos!!!

Szálláslehetőség: Önálló módon intézendő.

Minden érdeklődő sportbarátot szeretettel várunk!

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!