szerda, 11 október 2023 21:59

Debreczy az országos bajnok

2023. Szektorlabda Egyéni Országos Bajnokság: Diadal és Izgalom a Mária Sándor Kulturális Központban

Az idei év októberének első hétvégéjén újabb fejezetét írta a szektorlabda sportjának hazai történelmében, amikor a 2023. évi Egyéni Országos Bajnokság megrendezésre került. A verseny otthonául a Budapest I. kerületi Mária Sándor Kulturális Központ szolgált, mely az elmúlt évek egyik legimpozánsabb és legvonzóbb helyszínévé nőtte ki magát.

A verseny izgalmas csoportküzdelmekkel indult, ahol a résztvevők megmérhették tudásukat és ügyességüket a szektorlabda asztaloknál. A szombat délután már a kiesés szakasz izgalmát hozta el, amikor is a játékosoknak minden egyes mérkőzésen a továbbjutásért kellett küzdeniük.

Vasárnap a verseny fénypontja volt a 10-es döntő, amely a szektorlabda egyéni országos bajnoki címért folyt. Emellett a kisebb kategóriák küzdelmei is zajlottak, ahol a II., III. és IV. osztályú játékosok is megmutathatták tehetségüket.

A főversenyben Debreczy István (Vasi Gombfoci SE Szombathely) magabiztosan diadalmaskodott, és a bajnoki cím büszke tulajdonosává vált. A második hely sorsa az utolsó pillanatokban dőlt el, amikor Horváth Dénes (Józsefvárosi SzE) belötte a győztes gólt és így a dobogó középső fokára állhatott.

A bronzéremért zajlott küzdelemben Kondor Balázs (Testvériség SE) óriási bravúrral zárt, és a dobogó harmadik fokára került, méltóan képviselve a sportág fiatal korosztályát és versenyképességét.

Az Egyéni Országos Bajnokság minden résztvevőjének és nézőjének emlékezetes pillanatokat és izgalmakat hozott, tovább erősítve a szektorlabda hírnevét Magyarországon. Gratulálunk a bajnokoknak és a résztvevőknek egyaránt, akik emlékezetessé tették ezt a kivételes eseményt!

OB5

Végeredmeény:
1. Debreczy István - Vasi GE
2. Horváth Dénes - JSzE
3. Kondor Balázs - Testvériség SE

OB1

II. Osztály:
1. Körmendi Gábor - JSzE
2. Komáromi Zsolt - Mundial 93 Szigetszentmiklós
3. Trecskó János - DÖKE Komló

OB2

III. Osztály:
1. Böcskei Barnabás - SMAFC Sopron
2. Bajkó Mihály - Stickbreakers Csííkszereda
3. Németh István Emánuel - Gombfoci 11 Újbuda

OB3

Minősítés nélküli:
1. Erdőtelei Miklós -  Gombfoci 11 Újbuda
2. Rácz Ferenc - SMAFC Sopron
3. Bors Attila - Stickbreakers Csííkszereda

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!