hétfő, 22 május 2017 09:37

Hicz András a magyar bajnok

Hosszú idő után újra Hicz András nyerte az országos bajnokságot, és az is eldőlt, hogy a franciaországi világbajnokságon egyéniben ő és Csibor László képviselheti a magyar színeket. Rajtuk kívül Baross Gábor és Székely Miklós került be a vébére utazó csapatba.

A 2017-es országos bajnokság egyúttal világbajnoki kvalifikációs verseny is volt, ez a megmérettetés döntött arról, hogy kik képviselhetik Magyarországot a szeptemberi, Elancourt-ban rendezendő világversenyen. A három klub tíz versenyzőjét felvonultató mezőnyben két újoncot is köszönthettünk, a Szárligetről érkezett Dékány Ferenc és Papp György most először vett részt subbuteoversenyen, és reméljük, hogy még sokszor találkozunk velük a zöld asztal mellett.

subbuteo magyar bajnokság

Hicz András megérdemelten szerezte meg az országos bajnoki címet, hiszen hat mérkőzésen gólt sem kapva végzett az élen. Csibor László begyalogolt az elődöntőbe, ahol idegőrlő meccsen, csupán szétlövéssel bizonyult jobbnak Baross Gábornál, akinek meg kellett elégednie a harmadik hellyel. A torna egyik legnagyobb meglepetését Székely Miklós okozta az elődöntőbe kerülésével, amihez az kellett, hogy a csoportmérkőzések során két legnagyobb riválisa, Száki Adrián és Mácsik Áron ellen egy döntetlent és egy győzelmet érjen el.

Ezzel az is eldőlt, hogy a franciaországi világbajnokságon egyéniben Hicz András és Csibor László, míg csapatban a Hicz András, Csibor László, Baross Gábor, Székely Miklós csapat képviselheti Magyarországot, tartalékként pedig Baross Zoltán és Száki Adrián harcolta ki a szeptemberi világbajnoki részvételt.

subbuteo ob 2017

A 2017-es országos bajnokság végeredménye

1. Hicz András (Budapest Subbuteo)
2. Csibor László (Budapest Subbuteo)
3. Baross Gábor (TFKN Dragons)
4. Székely Miklós (Budapest Subbuteo)
5. Baross Zoltán (TFKN Dragons)
6. Száki Adrián (TFKN Dragons)
7. Mácsik Áron (Budapest Subbuteo)
8. Laska Csaba (Budapest Subbuteo)
9. Papp György (Szárliget)
10. Dékány Ferenc (Szárliget)

forrás: http://budapestsubbuteo.blog.hu

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!