szombat, 22 október 2022 18:40

Takács Zoltán Memorial

Verseny neve: Takács Zoltán MemorialVerseny neve: Takács Zoltán Memorial
Rendező: DÖKE Komló asztali-labdarúgó szakosztálya
Helyszín: Közösségek Háza
                 7300 Komló, 48-as tér 1. (ez a belvárosi helyszín)
Időpont: 2022. október 30. (vasárnap), 9.30
Jellege: Országos egyéni, ranglista pontszerző, Tízek kvalifikációs verseny
Verseny levezető: Gyozsán Zoltán szakosztályvezető
Kategória: Nincs különválasztva
Verseny: Kezdete 09.30 óra. Jelentkezni lehet e-mail-en a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, telefonon Gyozsán Zoltánnál (06 30 647 7573).
Lebonyolítás: Létszámtól függően csoportbeosztásos selejtező, majd kieséses szakasz és helyosztók következnek. A lebonyolítás pontos közzététele a beérkezett nevezések összesítése után történik meg a MALSZ közösségi oldalán keresztül.
Verseny díjazása: A Takács Zoltán Memorial főverseny dobogós helyezettjeinek valamint a II., III. és minősítés nélküli kategória győztesei és dobogósai serleget és érmeket kapnak.
Nevezési díj: Egységesen 4000 Ft. Játékvezetői hozzájárulás nincs, azonban a bíráskodás az arra történő versenyigazgatói kijelölés esetén kötelező.
Nevezés határideje: 2022. október 27. 24.00 óra.
Öltözet: Tiszta, ép sportruházat. Sportcipő kötelező!
A verseny a M.A.L.SZ. szabályzóinak figyelembe vételével kerül megrendezésre. A résztvevők tudomásul veszik ezen versenykiírásban, valamint a "Házirend" szabályaiban foglaltakat.
A csoporton belüli sorrendet elsősorban a több szerzett pont, pontazonosság esetén pedig az egymás ellen elért eredmény határozza meg. Ha ez döntetlen, akkor a jobb gólkülönbség, ha ez is egyezik, akkor a több lőtt gól, újabb egyezőség esetén pedig szétlövés párbaj dönt a továbbjutás sorsáról.
A NEVEZÉSSEL EGYIDEJŰLEG A VERSENYZŐK A NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGÉT IS VÁLLALJÁK még abban az esetben is, ha nem vesznek részt a versenyen!
Valamennyi versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk, feltétlenül számítunk a pontos megjelenésre, különösen azért, hogy mindenki időben és biztonságosan hazaérjen.
Ellátás: Egyénileg, a helyszínen közelében Élelmiszerbolt van, illetve pizza rendelésére van lehetőség. Szeszesital fogyasztása szigorúan tilos!!!
Szálláslehetőség: Önálló módon intézendő.
Minden érdeklődő sportbarátot szeretettel várunk!

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!