szerda, 07 július 2021 11:14

Gombfoci július 7-én 16 órától a Műjégpálya szurkolói zónájában!

 
Lassan a végéhez közeledik a foci EB. Holnap 21 órakor Anglia és Dánia már az elődöntőt játssza. Akik nem lehetnek ott a meccs helyszínén, azok az Európa szerte felállított szurkolói zónákban óriás kivetítők előtt szurkolhatnak kedven csapataiknak. Magyarországon is sok ilyen zóna van, de köztük az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) a Műjégpálya területén felállított zóna.
Ezekben a zónákban nem csupán az óriás kivetítőt lehet bámulni, hanem egyéb programok is vannak. Ezek közé tartozik a szektorlabda bemutató is. A foci EB hazai szervezői megkerestek, hogy szórakoztatnánk-e a meccsre gyülekező nézőket, népszerűsítve ezzel ezt a magyar eredetű sportágat, nem utolsó sorban a külföldiek előtt.
Azonban még a 16 órai nyitás előtt is lesz feladatunk: a szervezők egy kis reklámfilmet készítenek a szektorlabdáról, melyet propagálni is fognak. Ezért néhányan korábban odamegyünk a helyszínre, elkészíteni az anyagot. Összesen három pályát fogunk felállítani, amelyek körül öten fogunk segédkezni, ahová a nézők is bekapcsolódhatnak, kipróbálni a játékot, vagy részt venni a kapura lövő bajnokságban. Akinek van ideje és kedve, az látogasson meg bennünket! Bárki beszállhat játszani. Azonban holnap a "bemutató szabályok" lesznek érvényesek. Eszerint nincs közelség, csak szektor, méghozzá körszektor. Minden indító rúgás szektoros, és beállni szigorúan tilos!

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!