vasárnap, 16 május 2021 22:24

Elnökségi ülés

2021.05.13. elnökségi ülést tartott az újonnan megválasztott MALSZ elnökség.

A megbeszélés online (Google Meet) volt megtartva. A megbeszélésen sok témakört fedtek le a résztvevők.

Horváth Imre MALSZ elnök az elején tájékoztatta az elnökséget a jelenlegi sportági, jogi és pénzügyi helyzetről, illetve szóba került egy új magyar konföderáció létrehozása, amelynek mind a 4 sportág önálló tagja lenne (szektorlabda, 12 érintéses, subbuteo és futból chapas).

Az elnökség egyhangúan megszavazta az Gombfoci 11 Egyesület felvételét a MALSZ-ba. Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk a versenyeken!

Az elnökség elfogadta a versenynaptár tervezetet, mely igazodik a jelenlegi törvényi előírásokhoz. Nagy valószínűséggel a versenynaptárt módosítani kell majd az év folyamán a jogszabályi változásokhoz igazítva. Elképzelhető újabb verseny helyszín hozzá adása is mint Sopron, Inczédi Gergely elnökségi tag és a soproni klub vezetője dolgozik a lehetőségeken.

Dr. Dénes Tamás tájékoztatta az elnökséget a média helyzetéről. Az imázs javításán dolgozni kell és minél több helyszínen megjelenni és bemutató tartani, mint például az EB szurkolói zónában is. Ismert és népszerű emberek meghívását javasolta eseményeinkre, illetve velük különböző riportokat, amivel a gombfocihoz kötődő élményeiket mondják el, így népszerűsítve a játékot.

Dr. Elbert Gábor sportágunk eladhatóságával kapcsolatban osztott meg fontos gondolatokat. Legfontosabbként azt emelte ki, hogy azt a "terméket" kell létrehoznunk, amit eladható. Szorosabban kell kötődnünk a futballhoz, és vissza kell térni az iskolákban amire több módszer is van. A Diák olimpiára való vissza kerülés is egy fontos feladata lesz az elnökségnek.

Mártonfi István a social médiában rejlő lehetőségeket fejtette ki. Sok aktivitás kell, hogy minél több emberhez eljusson az asztali labdarúgás.

A nemzetközi vonalról és a TAFISA (https://www.tafisalisboa.com/en/) rendezvényről szintén Mártonfi István ejtett néhány szót.

Összességében, sok feladat elé néz a vezetőség. Sok fronton kell dolgozni a sport népszerűsítése érdekében, továbbá feladat az is, hogy hosszú távú szponzorokat találjunk.

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!