kedd, 30 április 2019 07:51

II. osztályú Országos Csapatbajnokság Versenykiírás

NB2. VERSENYKIÍRÁS

 

VERSENY NEVE: II. osztályú Országos Csapatbajnokság, NB II.

 

VERSENY RENDEZŐJE: A MALSZ

VERSENY HELYSZÍNE: Kövessi Erzsébet Baptista Szakközépiskola, Budapest VIII. Dugonics u. 17.

VERSENY IDŐPONTJA: I. forduló: 2019. 05. 04-05. II. forduló: 2019. 09. 21-22.

NEVEZÉS: 2019. 04. 27.-án éjfélig, írásban, a csapattagok megnevezésével, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

NEVEZÉSI DÍJ: 5 000 Ft/csapat

DÍJAZÁS: Az első három helyezett csapat serleget kap.

RÉSZTVEVŐK: Csokonyavisonta, Erzsébetvárosi SE I-II, DÖKE Komló II, Marosvásárhely, Szeged II-II, Vasi GE II, Dunakanyar Forte II, Hírös ALSE II

DÖKE Komló II-ben nem szerepelhet: Szendrey Tibor, Fülöp Elemér, Takács Zoltán, Trecskó János; Szeged II-III-ban nem szerepelhet: Rákos Norbert, Mészáros György, Donáth Tibor, Kiss István; Vasi GE II-ben nem szerepelhet I. Farkas Gábor, Debreczy István, Bottyán Zoltán, Koczor János; Dunakanyar Forte II-ben nem szerepelhet: Szathmáry Károly, Laczkó Balázs, Oláh Tamás, Kollár Tibor, Hírös ALSE II-ben nem szerepelhet: Seremet Szilárd, Nagy Béla, Góbi István, Nagy Lajos.

Nem vehet részt a versenyen, aki más egyesület színeiben játszott az NB I-ben, vagy NB III-ban 2019-ben.

 

A versenyen csak olyan versenyzők vehetnek részt, akik rendezték a 2019. évi játékengedélydíjukat! A játékengedélydíj befizetésére a helyszínen lesz mód.

 

LEBONYOLÍTÁS:

A csapatok kettő teljes körmérkőzést játszanak. A versenyzők az I. forduló napján érvényes ranglista pontszámuk alapján meghatározott erősorrendben kerülnek a felső, illetve az alsó táblára. Az első körmérkőzés folyamán a csapatok felsőtáblán szereplő két játékosa az ellenfél alsótáblán szereplő két játékosával mérkőzik, illetve az alsó táblán szereplő két játékosa az ellenfél felsőtáblán szereplő két játékosa ellen játszik. A második körmérkőzés során, az azonos táblán szereplők egymás ellen mérkőznek. Egy csapatmérkőzésen 8 egyéni mérkőzést játszanak a versenyzők. A 8 egyéni találkozón a győzelem 2, a döntetlen 1-1 pontot jelent, ezek összege határozza meg a mérkőzés játszmaarányát. (az eredmények 8-8 és 16-0 között lehetnek).

A két körmérkőzést követően, a szerzett pontok határozzák meg a sorrendet. Győzelem 3, döntetlen 1-1 pontot ér. Azonos pontszám esetén az egymás elleni pontszám dönt, ennek egyenlősége esetén, az egymás elleni játszmaarány, majd az egymás elleni gólkülönbség dönt, ha ez is egyenlő, akkor az össz-játszmaarány a mérvadó. Ha az is egyenlő, akkor a csapatok kijelölnek egy-egy játékost, akik egy mérkőzést játszanak. Ha döntetlen, akkor a két játékos szétlövése dönt. (Szétlövés: 5-5 szögletrúgás amelynél a „fogadó gombot” a kezdőkörbe kell helyezni, úgy, hogy a középpontja a pálya kezdőpontja felett legyen. Ha sikerül támadó szektort adni, akkor kapura lövés következik. A lövés a szögletrúgást elvégző játékosról is pattintható. A több gólt szerző fél győz, amennyiben döntetlen, akkor felváltva lőnek a felek szögletet, ha az egyik fél gólt lő, a másik hibázik, akkor vége a küzdelemnek. Ha 5-5 szöglet után nincs döntés, akkor 6-6. szöglettől, a támadó térfélre lőtt labda akkor is kapura lőhető, ha nincs szektorban, illetve a két versenyző megállapodhat abban, hogy szektoros szöglettel folytatják a küzdelmet.

Amelyik csapat bármelyik fordulóban nem jelenik meg, annak addigi eredményeit töröljük, és kizárjuk az II. osztályú bajnokságból. A bajnokság két fordulójában valamennyi versenyző, csak egy csapatban szerepelhet.

A bajnokság 1-2. helyezettje feljut az NB I-es bajnokságba, 9-10. helyezettje kiesik az NB III-as bajnokságba.

Megkérjük a csapatokat, hogy egységes sportruházatban játsszák végig a versenyt!

Mindenkinek jó játékot kíván:

Szili Balázs

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!