kedd, 29 január 2019 08:41

NB I. versenykiírás 2019

2019 évi I. osztályú Országos Csapatbajnokság versenykiírás

 

VERSENY NEVE: NB I - I. osztályú Országos Csapatbajnokság.  

VERSENY RENDEZŐJE: MALSZ. 

 

VERSENY HELYSZÍNE: I. forduló – Kövessi Erzsébet Szakközép Iskola. Budapest, VIII. Dugonics u. 17.

II. forduló – Szombathely, III. forduló – Szeged, IV. forduló -   Komló

VERSENY IDŐPONTJA:

I. forduló – 2019. 02. 16.

II. forduló – 2019. 04. 27.

III. forduló – 2019. 09. 14.

IV. forduló – 2019. 10. 12.

 

NEVEZÉSI DÍJ: 10 000 Ft/csapat.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. 02. 10. éjfél. Nevezni, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet. Kérjük a versenyzők nevét is adjátok meg, a mérkőzés lapok elkészítése érdekében. A nevezett játékoskeret későbbi fordulók során változhat.

DÍJAZÁS: Az első három helyezett csapat tárgyjutalmat kap.

 

RÉSZTVEVŐK: Testvériség SE I-II, DÖKE Komló, Józsefvárosi SZE, ALC KSE Szeged I, Hírös ALSE, Mundial’93 FCSE, Vasi GE, Újkori Táltosok, Dunakanyar Forte.

Az Országos csapatbajnokságban, adott évben, minden versenyző, csak egy klub színeiben játszhat.

A versenyen, csak azok indulhatnak, akik a 2019. évi MALSZ játékengedélydíjukat rendezték!

 

RENDSZABÁLYOK: A verseny közben a szövetség alkoholellenőrzést végez. A versenyen kötelező, a klub hovatartozást jelző mez viselete.

 

LEBONYOLÍTÁS:

A csapatok négy teljes körmérkőzést játszanak, fordulónként egyet. A négy forduló alatt, minden versenyző, egyszer megmérkőzik az ellenfél első, második, harmadik és negyedik táblán szereplő játékosával.

A négy körmérkőzést követően, a szerzett pontok határozzák meg a sorrendet. Csapatgyőzelem 3, döntetlen 1-1 pontot ér. Azonos pontszám esetén az egymás elleni pontszám dönt, ennek egyenlősége esetén, az egymás elleni játszmaarány, majd az egymás elleni gólkülönbség dönt. Ha az is egyenlő, akkor az összesített játszmaarány. Annak egyenlősége esetén, a csapatok kijelölnek egy-egy játékost, akik egy mérkőzést játszanak. Ha döntetlen, akkor a két játékos szétlövése dönt. (Szétlövés: 5-5 szögletrúgás, amelynél a „fogadó gombot” a kezdőkörbe kell helyezni, úgy, hogy a középpontja a pálya kezdőpontja felett legyen. Ha sikerül támadó szektort adni, akkor kapura lövés következik. A több gólt szerző fél győz, amennyiben döntetlen, akkor felváltva lőnek a felek szektoros szögletet, ha az egyik fél gólt lő, a másik hibázik, akkor vége a küzdelemnek. Ha újabb 5-5 szöglet után sincs döntés, akkor a következő szöglettől, a támadó térfélre lőtt labda akkor is kapura lőhető, ha nincs szektorban, de a két versenyző megállapodhat abban, hogy szektoros szöglettel folytatják a küzdelmet. Ha a szögletet elvégző „gomb” a lövés útjába kerül, nem helyezhető el, ellenben lehet róla kapura pattintani a labdát.)

Amelyik csapat nevezett és bármelyik fordulóban nem jelenik meg, annak addigi eredményeit töröljük, és kizárjuk az I. osztályú bajnokságból. A kizárt egyesület, a 2019. évi NB III indulhat, az NB II-ben nem!

A bajnokság, 9-10. helyezettje kiesik a II. osztályú bajnokságba.

 

Mindenkinek jó játékot kíván:

Szili Balázs

 

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!