• NB2 végeredmény
  Véget ért a 2022. évi NB2 küzdelmeknek. Magabiztosan és megérdemelten a Kassák KSE nyerte a bajnokságot ezzel feljutváán az NB1-be.Második helyen végztett az ALC KSE…
 • TÍZEK BAJNOKSÁGA ÉS PALOTA KUPA VERSENYKIÍRÁS
  Tízek Bajnoksága és Palota kupa versenykiírás Verseny jellege: egyéni Verseny helyszíne: Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház (1153 Budapest, Eötvös utca 64-66.) Verseny időpontja és kezdete: 2022. december 4.…
 • Tőserdő Kupa -Végeredmény
  Tőserdő kupa végeredménye: 1. Fülöp Elemér2. Mártonfi István3. Komáromi Zsolt II. Oszt.1. Komáromi Zsolt2. Horváth Imre3. Ifj. Nagy Attila  III. Oszt1. Szegedi András 2. Marschal István3. Németh Károly IV.…
 • Fülöp Elemér nyerte a Takács Zoltán memoriált
  Fülöp Elemér nyerte a Takács Zoltán memoriált mely első alkalommal volt megrendezve Komlón. A 9 forsulós svájci rendszerben megrendezett verseny végig nyílt volt és az…
 • Komló a bajnok!
  Komló 9 év után újra bajnok!véget ért a 2022. évi NB1 és a várakozásoknak megfelelően Komló lett a bajnok, megelőzvén a Testvériség SE csapatát. Harmadik…

Fesztivál Kupa

szeged
Kategória
Szektorlabda
Dátum:
2022-07-23 10:09 - 2022-07-24 10:09
Helyszín
Szent-Györgyi Albert AGÓRA Kulturális Központ 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23. ( www.agoraszeged.hu ) - Szeged, 6722 Szeged
Kálvária sgt. 23 ., Magyarország
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Versenykiírás

Tárgy: Meghívó
Verseny neve: FESZTIVÁL KUPA 
Rendező: Asztali - Labdarúgó Club Közhasznú Sportegyesület Szeged
Helyszín: Szent-Györgyi Albert AGÓRA Kulturális Központ
6722 Szeged, Kálvária sgt. 23. ( www.agoraszeged.hu )
Időpont: 2022. július 23-24. ( szombat - vasárnap )
Jellege: VB kvalifikációs nemzetközi egyéni, Tizek Bajnokság pontszerző, ranglista
Verseny levezető: Deme Gyula klubelnök
Kategória: Nincs különválasztva
Verseny: Kezdete 10.00 óra. Jelentkezni lehet Deme Gyulánál a 06-30/4 055 448 telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
Lebonyolítás: Létszámtól függően csoportbeosztásos selejtező, majd az előzőekben elért pozíciók alapján helyosztó mérkőzések. Ennek pontos közzététele a beérkezett nevezések összesítése után történik meg a www.malsz.hu weboldalon és a facebook közösségi portál MALSZ csoportján keresztül.
Verseny díjazása: A főverseny, a II. osztályú, a III. osztályú és a minősítés nélküli kategóriák dobogós helyezettjeinek serleg, érem, illetve oklevél. A legjobb eredményt elérő külföldi egyesületből érkező sporttárs különdíjat kap.
Nevezési díj: Egységesen 4000 Ft. Játékvezetői hozzájárulás nincs, azonban a bí-ráskodás az arra történő versenyigazgatói kijelölés esetén kötelező.
Nevezés határideje: 2022. július 21-én 24.00 óra.
Öltözet: Tiszta, ép sportruházat. Sportcipő kötelező!

A verseny a M.A.L.SZ. szabályzóinak figyelembe vételével kerül megrendezésre. A résztvevők tudomásul veszik ezen versenykiírásban, valamint a "Házirend" szabálya-iban foglaltakat.
VERSENYNAPONKÉNT KÜLÖN NEVEZÉSRE NINCS LEHETŐSÉG!
A csoporton belüli sorrendet elsősorban a több szerzett pont, pontazonosság esetén pedig az egymás ellen elért eredmény határozza meg. Ha ez döntetlen, akkor a jobb gólkülönbség, újabb egyezőség esetén pedig szétlövés párbaj dönt a továbbjutás sorsáról.
A NEVEZÉSSEL EGYIDEJŰLEG A VERSENYZŐK A NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGÉT IS VÁLLALJÁK még abban az esetben is, ha nem vesznek részt a versenyen! Az esetlegesen felmerülő vitás kérdésekben a Szervezőbizottság dönt. Valamennyi versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk, feltétlenül számítunk a pontos megjelenésre!
Ellátás: Egyénileg, a helyszínen büfé üzemel. Élelmiszerbolt ( Árkád pláza ) és étte-rem ( Gulyás csárda ) kb. 1000 méterre található. Szeszesital fogyasztása szigorúan tilos!!! Dohányzás a kijelölt helyen lehetséges, zárt - őrzött gépjármű parkoló biztosí-tott.
Szálláslehetőség: Önálló módon intézendő.

Minden érdeklődő sportbarátot szeretettel várunk!
Szeged, 2022. július 11. 

A Szervezőbizottság nevében:

Deme Gyula - klubelnök
Gyenes Gábor - ügyvezető

 

Egyesületünk tevékenységének támogatói:

 • Nemzeti Együttműködési Alap
 • Miniszterelnökség
 • Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Pályázati azonosító száma:
NEAG-KP-1-2022/2-000845

 
 

Dátumok:

 • -tól 2022-07-23 10:09 -ig 2022-07-24 10:09

Üzemelteti iCagenda

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!