• Vasi GE nyerte a csapatversenyt
  A Vasi GE nyerte az idei Szili Balázs emlékversenyt. A 3 fős csapatverseny Józsefvárosban a JSzE klubjáaban volt megrendezve.A Vasi GE a döntőben a hazai…
 • Versenynaptár 2023
  Elkészült a 2023. Évi versenynaptár. Apróbb változésok sajnos lehetnek. A versenynaptár elérhető az Éves Versenynaptár menűpont alatt! Mindenkinek Boldog Ünnepeket Kívánunk!
 • Viszlát Pelé
  Pelé 1940-2022
 • Pákai György a szektorlabda szakág év játékosa
  Pákai György (DÖKE Komló) lett a 2022. a szektorlabda szakág év játékosa. Egész évben kiemelkedő teljesítményt nyújtott.Kiemelkedő eredményei:- NB1 győztes csapat tagja - Szili Balázs emlékverseny…
 • Kovács Nándor az év játékosa 12 érintéses szakágban
  Kovács Nándor a debreceni DSC ALSZ játékosa lett at év játékosa a 12 érintéses szakágban. Nándor kiváló teljesitmény nyujtott az idei évben, több versenyt is…

12 érintéses csapatbajnokság

Csapat-OB-1536x864
Kategória
12 érintéses
Dátum:
2022-06-25 09:30 - 2022-06-26 16:00
Helyszín
Debrecen, Darabos utca 33

Az országos csapatbajnokság szervezője a Magyar Szektorlabda Szövetség.

Lebonyolítás:

2022-ben ismét egy hétvége alatt fog lezajlani a csapat OB.

A nevező csapatok számától függően fog kialakulni. Legalább 6 csapat nevezése esetén a csapatok egy teljes körmérkőzést játszanak egymással, ennél kevesebb nevezés esetén pedig oda-vissza vágós rendszerben két teljes kört.

Egy csapatbajnoki mérkőzésen egy csapat minden játékosa az ellenfél minden játékosával megmérkőzik. A versenyzők a csapatbajnoki napján érvényes ranglista pontszámuk alapján meghatározott erősorrendben kerülnek az 1., 2. illetve a 3. táblára. Egy csapatmérkőzésen így 9 egyéni mérkőzést játszanak a versenyzők. Ezeken a győzelem 2, a döntetlen 1-1 pontot jelent, a vereség 0 pont, ezek összege határozza meg a mérkőzés játszmaarányát (az eredmények 18-0 és 9-9 között lehetnek).

A csapatbajnokság végén a szerzett pontok határozzák meg a csapatok sorrendjét. Egy csapatbajnoki mérkőzésen elért győzelem 3, döntetlen 1-1 pontot ér, a vereségért nem jár pont. Azonos pontszám esetén az egymás elleni mérkőzése(ke)n szerzett pontszám dönt, ennek egyenlősége esetén az egymás elleni játszmaarány, ha ez is egyenlő, akkor az összesített játszmaarány a mérvadó. Ha az is egyenlő, akkor a csapatok kijelölnek egy-egy játékost, akik egy mérkőzést játszanak. Ha a mérkőzésük döntetlen, akkor a két játékos 5-5 büntető rúgást végez el. A több gólt szerző fél győz, amennyiben döntetlen, akkor felváltva lőnek a felek, amíg döntés nem születik.

Egy csapat 3 főből és korlátozás nélküli cseréből állhat. Egy klub indíthat több csapatot is, de a nevezéskor leadott névsorban szereplő versenyzők léphetnek asztalhoz az adott csapatban, klubon belüli csere nem lehetséges.

A cserét az aktuális mérkőzések kihirdetése előtt kell bejelenteni a lebonyolító felé. Ha egy csapat játékost cserél, azt csak úgy teheti, hogy a csere még nem játszott az aktuális ellenféllel.

A csapatbajnokság ideje és helyszíne: 2022. június 25-26., Debrecen (Helen Doron nyelviskola, Debrecen, Darabos utca 33).

Nevezési díj: 3000 Ft/fő

Arra kérünk minden részt venni szándékozó csapatot, hogy lehetőségeikhez mérten minél hamarabb jelezzék az indulási szándékukat. Szeretnénk, ha nem lenne semmi fennakadás a lebonyolításban és a szállásfoglalásban, lévén hogy 2 napos versenyt tervezünk.

A versenyen a nemzetközileg elfogadott szabályok az érvényesek.

A nevező csapatnak kötelező klub hovatartozást jelölő póló/mez viselése!

A versenyen a végső sorrend dobogósait éremmel és serleggel jutalmazzuk.

A szakágra jellemző (megszokott) viselkedési normákat kérjük betartani, azaz mellőzük a hangoskodást és az alkoholfogyasztást!

Jó játékot és eredményes, sportszerű versenyzést!

                                                                                                             Kovács Nándor
12 érintéses szakágvezető

 
 

Dátumok:

 • -tól 2022-06-25 09:30 -ig 2022-06-26 16:00

Üzemelteti iCagenda

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Közelgő versenyek

Események

  Szektorlabda verseny 
  12 érintéses verseny 
  Subbuteo verseny 
  Nemzetközi versenyek
   
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre, amelyben beszámolunk az elmúlt hónap eseményeiről, illetve megkapod beharangozóinkat!